Vores behandlinger

Vi er en skønhedsklinik som har specialiseret sig i diverse ansigtbehandlinger, kropsbehandlinger,
bryn og vipper. Nova Beauty Clinic byder velkommen til en verden af skønhed og velvære på Bryggen.

Hudpleje og Velvære hos Nova Beauty

Nova Beauty Clinic stræber sig efter at skabe formidable oplevelser gennem luksuriøse og effektive behandlinger, hvor din naturlige skønhed bliver fremhævet.
Vi hjælpe dig med flere forskellige behandlinger såsom ansigtsbehandlinger, kropsbehandlinger og vores populære bryn og vipper behandlinger.

Bryn & vipper

Naturlige bryn og fyldige vipper er vigtige for et smukt udseende. Hos Nova Beauty tilbyder vi professionelle behandlinger til at fremhæve dine træk.

Ansigtsbehandlinger

Få en skræddersyet ansigtsbehandling hos os. Vores behandling vil forbedre hudens tekstur, reducere rynker, minimere porer eller løse specifikke hudproblemer.

Fedtfrysning

Vores fedtfrysning-behandling er en ikke-invasiv metode til at reducere fedtdepoter og opnå en mere kontureret krop. Resultater er synlige efter få uger.

Sugaring

Sugaring er velegnet til de fleste hudtyper og hårfarver. Da det er baseret på naturlige ingredienser, er det også velegnet til personer med følsom hud.

Hårklip og Håropsætning

Vores professionelle stylister er specialiserede i moderne hårklip og elegante håropsætninger til enhver lejlighed. Book en tid!

Hair Extensions og Makeup

Vi tilbyder skræddersyet hair extensions i høj kvalitet, der giver dig øjeblikkelig længde samt makeup oplevelse til enhver lejlighed.

Skinpen Ansigtsbehandling

Skinpen er en avanceret mikronålsbehandling, der stimulerer kollagenproduktionen og giver en glattere og mere strålende hud. Book en tid i dag.

Laser Hårfjerning

Laser hårfjerning er en effektiv og populær metode til at fjerne uønsket kropsbehåring permanent. Laser hårfjerning er velegnet til de fleste hudtyper og hårfarver.

BB Glow Ansigtsbehandling

BB Glow er en innovativ behandling, der giver en naturlig og glødende hudtone. Behandlingen er velegnet til alle hudtyper og giver et langvarigt resultat.

Negle

Få smukke og velplejede negle med vores negleservices. Vores negleservices omfatter manicure, pedicure og negleforstærkning. Har du brug for at nye sæt af negle? Book en tid i dag.

Tatovering fjernelse uden laser

Vi tilbyder en skånsom og effektiv metode til tatoveringsfjernelse uden brug af laser. Book en tid til konsultation i dag.

Japansk Ansigtsliftning

Oplev en mere ungdommelig og strålende hud med vores japanske ansigtsløftningsbehandling. Book en tid i dag og få en smuk og naturlig glød.

Få en skønhedsoplevelse
hos Nova Beauty Clinic

Hos Nova Beauty Clinic tilbyder vi en bred vifte af behandlinger, der er designet til at give dig ultimativ afslapning og velvære. Vores erfarne terapeuter tilbyder massagebehandlinger, der lindrer muskelspændinger og stress, mens vores avancerede laser-teknologi sikrer smertefri hårfjerning på alle kropsområder.

Så hvorfor vente? Book din tid hos Nova Beauty Clinic i dag og oplev en skønhedsoplevelse i særklasse.