Fedtfrysning – Fedtreduktion – Cellulite reduction

Fedtfrysning, også kaldet Cryolipolysis er simpel behandling, som giver vores kunder et permanent resultat. Cryolipolysis er en ikke-kirurgisk behandling, der reducere fedtcellerne, med afkøling af hudvævet for at fjerne lokaliseret fedt.

Fordele:
Der er tale om en naturlig og sikker fedtreduktion. Metoden er relativt smertefrit og resultatet er effektivt, idet at det er den bedste behandling til lokaliseret fedt. Resultatet er synligt efter blot én behandling, og du vil have 20-25% færre fedtceller i det behandlede område, som langsomt fjernes af lymfen over de næste 6 uger. Du vil opleve at dit tøj vil passe dig bedre, du vil føle dig bedre tilpas og endda se bedre ud.

Hvem kan bruge metoden?
Metoden går ind og fjerner genstridige fedtdepoter, som du ikke selv kan komme af med, selvom du træner og spiser korrekt, og taber du dig, så taber du dig over hele kroppen og ikke på ét bestemt område. Derfor behandler vi helt specifikt på det område, som du er ked af.

Man kan næsten behandle alle områder på kroppen, såsom:
– Maven
– Ridebukselår
– Dansehåndtag
– Inderlår
– Hofter
– Bryst (mænd)

Hvordan virker metoden?
Fedtcellerne nedkøles ved hjælp af et kontrolleret kølingssystem. Cryolipolysis virker ved at fedtet suges ind i et kraftigt vakuum, der fryser fedtet ned til -8 grader. Fedtceller er meget følsomme over for temperaturforandringer og derfor nedbrydes fedtcellerne permanent. Dog vil din hud, nerver, blodkar og muskler være upåvirkelige.

Denne behandling tager 45-60 min. pr. område, da der kan arbejdes på flere områder, på samme tid. Fedtcellerne på det behandlede område vil ikke komme igen og du vil efter én behandling have 20-25% færre fedtceller. Nedbrydningen af fedtcellerne sker over flere uger, hvorefter det endelige resultat af behandlingen ses efter 2-3 måneder.

Hvad er risikoen?
Denne metode bliver udført af ansatte hos Nova Beauty Clinic, med et ekstremt højt sikkerhedsniveau. Metoden kræver ikke en kirurgisk indgreb, bedøvelse eller nåle. De fleste af vores kunder har ikke nogen bivirkninger efter behandlingen, dog kan der godt opstå symptomer såsom: rødme, kvalme og ømhed.

Før og efter billede:

Fedtfrysning før og efter
Fedtfrysning før og efter