Eyelash extensions

Eyelash extensions er individuelle vipper sat fast en af gangen på din naturlige vippe. Vipperne vejer næsten ikke noget, de føles naturlige og kan fås i forskellige længder, tykkelser og kurver for at skabe det ønskede resultat som sikrer, at du altid vil føle dig som en bedre udgave af dig selv.

Single lashes:
Er til dig som ønsker et smukt og naturligt look og som elsker et godt hverdags look.

Single med flat lashes:
Ønsker du at der skal ske lidt mere end hvad almindelig single lashes kan give dig og vil du gerne have tydeligere vipper som fylder mere? så er Super flat lashes et godt alternativ. Super flat lashes ses tykkere ud end almindelig single lashes, dog er vippen ikke tykkere eller tungere. Vippen er flad istedet for rund, og ude i spidsen deler vippen sig i to, som vil give dig det fyldige look.

Mix/Hybrid lashes:
Mix/Hybrid er en blanding af single og volume lashes. Her dækkes dine vipper med cirka 50% af hver metode – det vil sige cirka 50% volume faner og 50 % single lashes. Det giver et rigtigt flot og mere naturligt voluminøs look.

Volume lashes:
Har du sparsomme vipper eller ønsker du bare mere volume end der kan opnås ved single lashes, så er volume lashes lige noget for dig. Ved en volume påsætning sættes 2-6 kunstige vippehår pr. naturlige vippe, hvilket giver et ekstremt blødt og fyldigt look.